Afspraak

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Het makkelijkst is om het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen te sturen naar: info@nieuwe-kansen.nl

Je kan me ook bellen en eventueel een voicemailbericht achterlaten. Ik ben ook via whatsapp te bereiken, laat altijd wel even je naam achter. Telefoon: 06-33352842

Wil je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren, dan kan dat altijd, maar wel minimaal 24 uur van tevoren, anders worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Tarieven

Mijn coaching start met een kennismakingsgesprek – ook wel intake genoemd – van circa 60 minuten. Op basis van de ervaring die jullie in dit gesprek opdoen, besluiten jullie of je met mij verder wilt gaan. Mochten jullie besluiten niet bij mij verder te gaan dan was dit gesprek gratis. Willen jullie wel met mij verder dan breng ik voor dit gesprek € 50,00 in rekening.

Niet elke coach of therapeut werkt op deze manier, maar naar mijn mening geeft dit jullie de mogelijkheid om in eerste instantie vrijblijvend een keuze te maken. Wanneer je na het kennismakingsgesprek wel met mij verder wilt dan was dit toch de eerste belangrijke sessie waarvan ik vind dat ik deze in rekening mag brengen.

Vervolgkosten:

Voor relatiecoaching ga ik uit van gesprekken van circa 90 minuten. Per sessie wordt € 90,00 in rekening gebracht.

Voor individuele coaching ga ik uit van gesprekken van circa 60 minuten. Per sessie wordt € 60,00 in rekening gebracht.

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

 

Mocht jullie inkomen ontoereikend zijn voor bovenstaande tarieven, geef dat dan bij onze eerste kennismaking aan dan zoeken we samen naar een oplossing.

Facturatie

Na ieder gesprek ontvang je een factuur via de mail. Op de factuur staat een klant- en factuurnummer, je hebt dan 14 dagen om te betalen

Vergoeding

Relatietherapie is door de zorgverzekeraars helaas uitgesloten van vergoeding.

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over de hulpverlening van Nieuwe-Kansen dan kunt je gebruik maken van onze klachtenregeling.  Nieuwe-Kansen is hiervoor aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Zij nemen jouw klacht in behandeling, nemen contact met je op en bespreken het vervolgtraject. Klik hier om jouw klacht in te dienen.

Klachtenportaal Zorg

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond van een kantorencomplex in Huizen.

Adres: Botterstraat 47, 1271 XL  Huizen.