Afspraak

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Het makkelijkst is om het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen te sturen naar: info@nieuwe-kansen.nl

Je kan me ook bellen en eventueel een voicemailbericht achterlaten. Ik ben ook via whatsapp te bereiken, laat altijd wel even je naam achter. Telefoon: 06-33352842

Wil je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren, dan kan dat altijd, maar wel minimaal 24 uur van tevoren, anders worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Tarieven

Ik hanteer een uurtarief van € 50,00.

Mijn coaching start met een kennismakingsgesprek – ook wel intake genoemd – van maximaal één uur. Ik breng hiervoor geen kosten in rekening. Op basis van dit gesprek besluiten jullie of we samen verder gaan.

In geval van relatiecoaching ga ik over het algemeen uit van gesprekken van 90 minuten. In dat geval wordt dus € 75,00 in rekening gebracht.

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Mocht jullie inkomen ontoereikend zijn voor bovenstaande tarieven, geef dat dan bij onze eerste kennismaking aan dan zoeken we samen naar een oplossing.

Facturatie

Na ieder gesprek ontvang je een factuur via de mail. Op de factuur staat een klant- en factuurnummer, je hebt dan 14 dagen om te betalen

Vergoeding

Relatietherapie is door de zorgverzekeraars uitgesloten van vergoeding.

Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over de hulpverlening van Nieuwe-Kansen dan kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling.  Nieuwe-Kansen is hiervoor aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Zij nemen uw klacht in behandeling, nemen contact met u op en bespreken het vervolgtraject. Klik hier om uw klacht in te dienen.

Klachtenportaal Zorg

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond van een kantorencomplex in Huizen.

Adres: Botterstraat 47, 1271 XL  Huizen.