Wanneer relatie APK?

Jullie relatie begon zo sprankelend en passievol. Je kon niet wachten de ander weer te zien en samen plezier te maken. Het ontdekken van de ander was prioriteit in je leven. Wil je dit herontdekken, kom langs voor een relatie APK.

Na verloop van tijd kan je het gevoel krijgen dat de verbinding minder is geworden. Er ontstaan een gevoelens van sleur en oppervlakkigheid, want je kent elkaar immers al zo goed. Van de veiligheid en het avontuur in jullie relatie is vooral de veiligheid nog overgebleven.  Het lijkt het saaier te worden. Echt contact, plezier maken en lachen is er steeds minder.

In de drukte van kinderen, werk, familie en vrienden hebben jullie nog maar weinig echt tijd voor elkaar. Het lukt jullie nog goed om jullie leven en gezin te ‘managen’, maar aan het delen van jullie dromen en angsten komen jullie niet toe.

Op de vraag hoe het met jullie gaat antwoorden jullie vaak met ‘ok’ of ‘prima’. Maar eigenlijk zou je wel meer willen.

Maak van een 6 een 8 of hoger

Herken je bovenstaande? Waarom zouden je genoegen nemen met een 6 of 7 voor de belangrijkste relatie in je leven? Hoe mooi zou het zijn om elkaar weer echt te leren kennen. Jullie relatie (verder) te verbeteren.

Hierin wil ik jullie graag ondersteunen door met jullie mee te kijken hoe jullie je relatie vorm hebben gegeven. Wat weer belangrijk moet worden. Door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen kunnen doen, krijgen jullie zicht op de dingen in jullie relatie die belangrijk voor jullie zijn en hoe jullie deze weer prioriteit kunnen geven.

Relatie APK

Wacht niet met het onderhoud van jullie relatie tot de echte problemen zich aandienen. Veel meer nog dan de training die je volgt om beter te worden in je werk, het jaarlijkse onderhoud aan je auto of het sporten voor je gezondheid en conditie, verdient jullie relatie eerlijke en betrokken aandacht om zich te blijven verdiepen.

Eén ding is zeker: een relatie wordt nooit vanzelf beter, maar wel minder.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Relatie APK

 

Lees meer over wat ik nog meer te bieden heb:

Relatietherapie
Herstel na ontrouw