Vandaag is het Valentijnsdag

Valentijnsdag

Vaak hoor ik mannen zeggen dat ze Valentijnsdag maar flauwekul vinden, dat het een vrouwending is. Klef en commercieel gedoe, ik moet van alles voor haar doen en krijg er niets voor terug.

Zelf vind ik het met name ongemakkelijk dat het lijkt alsof je alleen op 14 februari hoeft te laten zien wat je partner voor je betekent en hoeveel je om haar geeft. Zo van dan kan ik weer 364 dagen mijn eigen ding doen.

Mannen, probeer dit jaar eens iets anders. Geef vandaag je partner alle aandacht die zij verdient (bij voorkeur in haar eigen liefdestaal). Kies hier bewust voor omdat je van haar houdt. Maar kies er dit jaar, ook na vandaag, elke dag voor om van haar te houden. Maak deze keuze elke ochtend voor je opstaat en laat haar elke dag weten hoe belangrijk ze voor je is. Wat heb je te verliezen? Ga ervoor!

Dames, wees een beetje mild met ons. We zijn soms wat onhandig in het laten blijken van onze liefde voor jullie. Een kadootje waar je niet op zit te wachten, slecht gekozen woorden of kaartjes met in onze ogen humoristische teksten en plaatjes die jou nog geen glimlach ontlokken. Probeer door ons gestuntel heen de liefde te zien die erachter zit, probeer ons hart te zien.

Om je partner nog meer jouw liefde te laten ervaren, is het goed om zijn/haar liefdestaal te kennen. Op de volgende site kun je daar wat meer over lezen: liefdestalen.nl

Leave a Comment